Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Diskuze k článku: Postřehy z Invexu
8.10.2003, Igor Viduna, článek
Na letošním Invexu toho pro počítačového nadšence není bohužel nic moc k vidění. Výjimkou může být sestavy s procesorem Intel Pentium 4 EE či Athlonem 64. Zajímavý je také pavilon věnovaný Wi-Fi a pro hráče určená herní hala, kde se koná mistrovství ČR...
andre_z (155) | 9.10.200322:01
A halvně ty davy děcek. Kdyby nebyl lístek na první dva dny nebo­-li odborné dny tak drahý tak bych klidně jel i dříve, ale dát 500,­- za lístek jen abych se prošel avklidu se podíval na to o čem už jsem četl na internetu je příliš. Ono kdyby ten lístek byl třeba levnější, ale byla by tam podmínka jen pro dospělé. Ne pro studenty základních a středních škol. tak by INVEX stál za to.
Byl jsem tam dneska a po hodině jsem byl už totálně znechucen. Těch harantů tam letos zase přibylo. Těšil jsem se letos i na DVD Hall, na stánky odborných firem. Sdružených okolo formátu DVD ­(Někde jsem se dočetl, že tam mělo být všech 16 firem sdružených v DVD fóru­). No našel jsem tam Akorát SONY,JVC,THOMSON, PIONNER,ONKYO a JAMO. A to ještě jejich prezentace vypadala stylem. Pár gaučů televize domácí kino a mladá hosteska která tam akorát pouštěla filmy. Jinak v celém obrovském Z­-ku nic kromě pařících děcek nebylo.
Odpovědět0  0
JoHnY | 10.10.200323:22
nemohu nez souhlasit. Na invexu jsem tentokrat nebyl a musim rict ze toho nelituju. Zadne specialitky ala Matrox Parhelia a 34­" LCD nebo nejake podobne bonbonky se tam udajne nevyskytovaly. Snad jen linux hall a AMD64 a P4EE. Jenomze kvuli jedne male hale a 2 zavrenym skrinim s napisem se prece nepotahnu az do Brna. S tim navrhem pro uzamceni odborne verejnosti od 18 let je velmi rozumny. Nevim jak to je,ale mam pocit ze vek neni omezen vubec nicim. Dle meho by to pokud to tak neni melo byt limitovano od 15­(bez obcanky vstup zakazan­).
Odpovědět0  0
tervi (76) | 9.10.200310:51
s tim internetem je to jednoznacne... vyrobci s lidmi z oboru komunikuji porad a prijde mi, ze uz ani nechteji utracet penize za nejake velke expozice atraktivnich novinek. lidi, co maji zajem, maji neustale k dispozici vsechny mozne dokumenty, zkusenosti z testu, odborne diskuze...
uz jsou asi pryc doby, kdy se na invex i dalsi vystavy hrnula spousta lidi i proto, aby si neco probrali primo s odborniky z ruznych firem nebo s kolegy z odlehlejsich mist:­)

Odpovědět0  0
Lewit (6) | 9.10.200310:08
Mam stejny nazor Invex uz neni to co byval , drive jsem tam jel a bylo to odbornejsi , ted uz mi to pripada jen jako velka reklama zamerena na ­"normalni lidi­"
Odpovědět0  0
ttomik (6) | 9.10.20039:22
Ono se vlastně ani nelze moc divit.. v dnešním světě internetu, kdy jakákaliv novinka je známá ještě před oficiálním vydáním.. Pak se asi opravdu vyplatí spíše číst články, než se mordovat přes půl republiky..
Odpovědět0  0
tervi (76) | 9.10.20030:36
bohuzel, invex a vetsina velkych a vetsich vystav vubec nejak upada... driv jsem je navstevoval rad. kdyz si vezmu, jake bomby byly k videni treba na computergraphics 93 nebo 94... dneska uz to nestoji ani za zlevnene vstupne.
Odpovědět0  0
MTEX | 8.10.200319:48
No ja s tebou suhlasim, tohtorocny Invex veru nepriniesol nic noveho, az na tie zostavy s Athlonom 64 s Radeonmi 9800Pro a P4EE. No a etste som so vyskusal Geforce FX5900 Ultra s Athlonom 2500+ a vysledok nebol nijak oslnivy 13 844 v defaultnom nadstaveni. Cena vstupenky bola tiez oproti minulemu invexu podstatne vyssia 200Kc. No neviem nabuduce si to rozmyslim.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.